Over CCA-Travel

Mijn naam is Diana Elzinga, moeder van 3 volwassen zonen en gek met dieren, mijn passie is mijn werk, en mijn werk is reizen, al meer dan 7 jaar help ik klanten met het uitzoeken en reserveren van de beste reismogelijkheden en mooiste vakanties en houd ik rekening met de persoonlijke wensen van de klant.

Door mijn eigen reis ervaringen, kinderen en 13 jaar gewoond te hebben in de USA, kan ik als persoonlijke reisadviseur u als klant uitzonderlijke service verlenen. Daarnaast kunt u kiezen uit een breed scala aan reizen, waardoor het mogelijk is om bijna iedere reiswens te vervullen.

Mijn reiservaring

Als Reisagent heb al vele mooie plekjes in wereld mogen bezoeken, en nog steeds reis ik met diverse leveranciers om hun service te mogen ervaren om u te voorzien van up-to-date informatie, als u mij vraagt wat mijn meest favoriete locatie is, dan zou ik u hier zo geen antwoord op kunnen geven omdat elk land zijn speciale plekjes heeft, het is maar net waarna u zoekt, om een paar voorbeelden te geven:

 • Thailand: een indrukwekkend land, TIT (this is Thailand)
 • Bali en Java, nooit een moment om u te vervelen
 • Jamaica; zeker een bezoek waard, persoonlijk vind ik dit het mooiste eiland in de Carribean.
 • Zuid-Afrika: spannend, veelzijdig en adembenemend.
 • Cyprus, heerlijk vertoeven.
 • Malta, Diverse Culturen, een eiland om zeker op uw bucketlijst te zetten.
 • Tenerife, divers en mooie natuur
 • Zuid Spanje of wel Andalusia, zoveel te zien, en soms te weinig tijd. En zoveel lekker dingen.
 • Brazilië een uitstekend land voor avonturisme, of je nu fietst door Rio de Janeiro of door de Pantanal, het kan allemaal.
 • Italië: culinair genieten en de vriendelijkheid hemzelf,..
 • IJsland, het land van Geisers, bevroren watervallen en de Noorderlichten, je raakt hier nooit uitgekeken.
 • Praag: een mooie oude stad met interessante gebouwen, waaronder een mooi kasteel wat de moeite waard is om te bezichtigen. Ook zeer geschikt voor korte vakanties.
 • Stockholm, zeker de moeite waard voor een bezoek, maar 3 dagen is nog zeker te weinig.
 • New York, een wereldstad die je echt eens moet bezoeken, maar dat geld ook voor Washington DC, Denver, Miami, en zoveel andere steden in dit veelzijdig werelddeel.

Ik raak nooit uitgepraat over landen en hun specialiteiten, bezienswaardigheden, cultuur en natuur. 
Daarnaast hou ik me zelf op de hoogte door bijscholingen en bijeenkomsten van leveranciers die hun nieuwtjes aan ons melden.

Zoek uw vakantie Reis op maat