CYPRUS

 

Cyprus, het eiland van Aphrodite.

Een heerlijk eiland om rond te tuffen in een autootje en zijn diversiteit te ontdekken, van oudheden, natuur, cultuur, strand en berglandschap van Troodos. En dat heb ik dan ook gedaan.

 

Lekker wandelen op de diverse wandelroutes aangegeven op borden en met de brochure van Cyprus verkeersbureau , of gezellig zitten op één van de terrasjes van Paphos bij de oude haven, waar we heerlijke visschotel hebben gegeten, of Limasol, Larnaca, Agia Nappa waar je de mooiste stranden treft van Cyprus.

De Sfeer is gezellig en vriendelijk, houdt er wel rekening mee dat je met de auto links op de weg moet rijden, maar er heerst zo’n gemoedsrust dat rijden dan ook geen problemen geeft.

De verschillende hotels, resorts, appartementen en huisjes geven iedereen een plekje waar hij of zij zich prettig voelt. Familie resorts waar je zowel all inclusive kan zitten of gewoon met een Logies en Ontbijt. Een huisje met een privé zwembad (waarvan de koelkast voor uw aankomst wordt aangevuld), een appartement midden in de binnenstad of aan de kust. Tsja voor mij kan het alle kanten op,.. verwent worden in een hotel op all inclusive basis, of helemaal tot rust komen in een huisje. 

De temperaturen en zeewater zijn heerlijk, het eten vers en de restaurantjes gezellig, levendig met veel dans en muziek. Het leven is hier eenvoudig en rustig, geniet en relax. Ga op pad en neem een kijkje bij de koningsgraven en het mozaïek museum in Paphos (echt een aanrader), het bekende klooster in de Troodos (dit was even een puzzelstukje maar zeker de moeite waard midden in de bergen een mooi klooster aan te treffen, en een glasblazerij) en de vele plekken waar je geschiedenis van voorheen nog duidelijk aantreft.  Doe een kook workshop, wat hebben we gelachen, en nadien heerlijk gegeten. Ik kan je zeker nog honderduit vertellen over dit eiland, ben er nog steeds niet op uitgekeken. 

Meer informatie aanvragen 

Meer informatie aanvragen

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op. We nemen zsm contact met u op!

Of neem contact met ons op via onderstaande gegevens:

06 12 86 49 36
info@cca-travel.nl

Bekijk ook

ZWEDEN  in de winter

ZWEDEN in de winter

  Op vakantie in de winter naar Zweden, wie dit nog niet heeft gedaan zal verast zijn hoe bijz…
 
BUCKETLIST: NOORWEGEN

BUCKETLIST: NOORWEGEN

Noorwegen een prachtig land met veel natuur, mooie watervallen, prachtige meren en vergezichten, mod…
 
TENERIFE

TENERIFE

Tenerife Aangekomen op Tenerife na uit de lucht al het topje van het eiland te hebben gezien, Teide…